Camelot - castelul de pe malul lacului

Camelot-bedding-colloction

Forță, curaj, pace și armonie - acestea sunt câteva dintre virtuțile care ne-au inspirat pentru colecția noastră inovatoare de lenjerie de pat Camelot. Imaginația noastră, aprinsă de regatul de basm al Regelui Arthur, ne-a condus către modele bazate pe forme geometrice tradiționale și culori clasice, neutre și masculine.

Crezând în legile onoarei și egalității de exprimare la masa rotundă, punem în mâinile noastre o repetare uniformă a figurilor care dă un sentiment de calm și relaxare.

Camelot-bedding-collection-2

Camelot-bedding-collection-3

Camelot-bedding-collection-4

Toate acestea, împreună cu materialul aparent atipic din care este realizată colecția de lenjerie de pat - viscoza, creează un stil și confort unic.

Materialul se distinge printr-o serie de avantaje, inclusiv moliciune, netezime și întreținere ușoară. După originea sa, viscoza este clasificată drept fibră artificială de origine naturală. Produs din celuloză naturală din lemn, materialul are potential ecologic, este complet reciclabil. Are luxul fibrelor naturale, garantând senzații în timpul somnului identice cu cele ale bumbacului satinat. De asemenea, are proprietăți respirabile, permițând pielii să respire, făcându-l ideal pentru lunile fierbinți de vară. Absoarbe eficient umezeala, asigurand un somn confortabil. Când este îngrijită corespunzător, viscoza prezintă rezistență excelentă la contracție.

Colecția Camelot este produsă în seturi de pat, fețe de pernă și cearșafuri de pilote în mărimi pentru paturi simple și duble. Ele sunt completate de cearșafuri depat și seturi de fețe de pernă în două bucăți, potrivite pentru toate preferințele în gama variată de culori.

Colecția Camelot

Inapoi la toate articolele