Fermecător, natural și... „sărutat” de soare

Seville-bed-linen-collection

Străzile înguste din partea veche a orașului Sevilla sunt romantice și fermecătoare. Ele sunt inspirația pentru noua noastră colecție de lenjerie de pat, dedicată culorilor neutre în tonurile pamantului și confortabile, relaxării senine și liniștii.

Seville-Bedding-collection-colors

La fel ca străzile andaluze, colecția noastră de lenjerie de pat Sevilla este plină de caracter, culoare și soare. Cele șase culori pastelate, aduc stare de spirit, confort și acel sentiment de calm care este secretul artei de a trăi momentul.

Seville-bedding-fabrics   

Moliciunea țesăturii în dungi vă invită să vă opriți mintea de la stresul vieții de zi cu zi, pentru a permite liniștii să devină parte din viața voastră, să învățați să trăiți încet și să lăsați loc pentru distracție.

Seville-bedding collection-1

Seville-Bedding-collection-2

Confectionata din bumbac satinat de calitate, cu model în dungi, materialul „respiră” și reglează schimbul de caldură al corpului, creând confort maxim în timpul somnului. Lenjeria de pat din colecția "Seville" are o atingere moale și blanda și în același timp o structură puternică și uniformă.

   Țesătura este complet biodegradabilă și compostabilă, iar procesele sale de producție sunt certificate cu OEKO-TEX® Standard 100. Acest lucru conferă faptul că lenjeria de pat este inofensivă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru mediu.

   

Colecția Seville

   Colecția Sevilla este disponibilă în seturi de lenjerie de pat, cearșaf de pilota și fete de pernă în dimensiuni standard.

   Caracteristicile materialului:

  • 83 fire/cm2
  • 100% bumbac satinat în dungi
  • vopsire reactivă

   Se recomanda spalare la 40°C, fara albire. Pentru rezultate maxime, călcați întotdeauna lenjeria de pat cât timp este ușor umedă.

 

 

 

Inapoi la toate articolele